S.L.I.D.E.S.H.O.W

SeTeLaH KePaHiTaN PaSTi AkaN aDa KeMaNiSaN

mY GueStBooK

Anak bujang mami~

Si Manja mami..

There was an error in this gadget

Daily horoscope

Chinese daily horoscope

My Favourite Songs

Gurindam Jiwa...

Adorable...

Beauty TiPs

Last sunday, sempurnalah majlis persandingan Iju, my cuzen dikulapis. Semoga berbahagia dan sejahtera selalu. Meriah lah jua rumah dikulapis, cuzen cuzen lain turut sama menumpang stay maklum iatah saja ni musimnya beramai ramai bekumpul. Ngaleh jua melayan orang datang but at the same time happy jua lagipun cuti memanjang friday to sunday. Wawa kana standby saja 23hb n 27hb, esuknya lagi beramai ramai iatah lalah terasa kan damam. Adib n Danish bukan main siuk lagi ada dangan bemain game dibliik masing masing. Auntie Wan dari singapore pun ada datang n wawa yang suruh nek wan stay dirumah. Bilik tuk auntie wan sudah ready hoping comfortable stay here. Rasa kan masak tiap masa tuk our guest tapi kesuntukan rasanya masa sebab kan kerumah nini uwa lagi liat persiapan n tolong mana mana yang patut. Habis berdikir dimalam berbedak, bekaraoke tia tuk hiburkan family. Wawa nda berapa suka bekaraoke, saja liat liat lagu mana berkenan tapi ahirnya menyanyi jua 3 lagu saja saja tuk hiburkan hati n family. Wah...pandaikan wawa nyanyi?...testing 1 2 3 chewah habis satu lagu nyanyat lagi kan belagu. Hehe ada tia jua cuzen ani tangkap gambar kan dimasukkan dalam facebook hahaha nyaya nyaya!....Rupanya lagu lagu yang wawa pilih ani lagu duet hehehe. Mula mula duet sama ntah saudara jua lah tapi orangnya malu malu tapi suara hmmm...bole tahan jua. Second time wit my uncle, amit n third wit my cuzen. wah...iakan, suara wawa mendayu dayu....oops!.. Maklum manyanyi dengan luahan hati hahaha. Now, alhamdulillah selesai sudah. Dua dua anak tua sudah kawin, nda lagi ada saudara rapat yang kawin dikulapis ani. Tapi ada jua yang mengusik ada lagi sorang kan dipengantinkan hahaha wawa said....impossible tapi nda tau kalau ada jodoh atu saja becos so far ntah ah.... auntie Wan dipanjangkan sehari stay dirumah auntie mina (our inspector) but pencen dah tapi.....badan cergas n maintain wah!...really admire her. Lusanya auntie wan baru balik singapore sebab she is teaching maths dimadrasah..... wah!,..'practice make perfect'!..Kadang siuk jua kalau mikirkan diri turut bujang, nda apa apa yang mengganggu fikiran... Tapi masing masing diberi bahagian oleh tuhan tuk menjalankan peranannya masing masing kan.. Now sunyi banar, malam nda kawan wawa lagi kan becerita sampai subuh hahaha.. Cerita pasal dulu dulu, pasal cinta dulu oopppsss!... kata auntie wan "Its better to be loved n lost rather than no love" hehehe.

0 Responses to "Selamat Pengantin Baru..."

Post a Comment

  • Learn~Live~Hope

    LEARN FROM YESTERDAY LIVE FOR TODAY HOPE FOR TOMORROW

    Whazzup!...


    ShoutMix chat widget

    sHoppiNG oNLine...


    Hits

    Nice to Know U!..

    My Dearest Frens!..

    Aku seorang Perawat....

    My Photo
    adibdanish
    BSB, Kulapis villa, Brunei
    Me, myself, my world n my 2 adorable kids!
    View my complete profile

    HePy BuSyDaY 2 mE!

    There was an error in this gadget

    Islamic Hijri Calendar

    Asma ul-Husna

    Islamic Quotation..

    There was an error in this gadget

    As-Salam

    As-Salam

    my harry porter

    my harry porter

    my twins...

    my twins...

    Search This Blog

    Loading...

    Pages

    Related Posts with Thumbnails

    Pete The Penguin Virtual Pet

    Feed my turtles..

    Do MaTHs

    Money saver

    Beat Stress! (Stress Relief Tips for the Day)

    know ur dreams...

    There was an error in this gadget

    Fitness Tip of the Day

    Calorie Calculator

    Info-Info Kesihatan

    There was an error in this gadget

    EnGlish IDioms

    English guidelines

    Arkanoid arcade classic

    There was an error in this gadget

    My Blog List