S.L.I.D.E.S.H.O.W

SeTeLaH KePaHiTaN PaSTi AkaN aDa KeMaNiSaN

mY GueStBooK

Anak bujang mami~

Si Manja mami..

There was an error in this gadget

Daily horoscope

Chinese daily horoscope

My Favourite Songs

Gurindam Jiwa...

Adorable...

Beauty TiPs

A year older, a year wiser. Hmmm...2 years before 40 (age is just a number)...Kalau sudah nanti 40 years old,....Life begins at 40...hahahaha betul..betul...betul. March 22nd, the day i'm waiting for... Kata orang "cintai dulu diri sendiri, baru dapat mencintai orang lain"..Iakah?..sounds macam selfish jua tapi ada jua banarnya. Bila kita menghormati diri sendiri, automatically orang akan menghormati kita, insyaallah. My birthday wish??....I wish...setiap yang di plan akan berjalan lancar, amin. Hopefully, before 40, masalah akan berkurangan dan mudahan mentari akan terus menyinar, insyaallah. Actually today nda kan wawa plan, cuma kan jalan-jalan sama adibdanish saja. Tapi tadi nini bini mau kami berkumpul bersama sama......patang makan ambuyat hehehe...Sibuk tadi dikulapis menyasah n menarikah n cuci-cuci. Datang lambak,...wah!!!..banyak sudah kreta parking. Hepy banar wawa maliat anak-anak buah wawa main main mandi dalam 2 kolam basar. Danish apalagi terus tukar baju seluar kan join mandi sama-sama. Didapur sibuk nini bini menyiapkan makanan. Baik jua ada bibi Eis sama bibi Adi mendangani nini. Mami dangani mengusai ngusai barang..iatah favourite mami tu suka mengusai ngusai tapi kalau bab memasak, hmmm refer tah ngangah imah..terror masak tu. Time makan, siuk tah becerita itu ini, baibun n menyakat hahaha. Hmmm, pendek kata soalannya, bila wawa kan ada 'dangan' lagi??. Hmm rasanya nda lah,..single n happy bah!..hahaha. Jara n fobia masih, may be jua. Not anti lah, becos not all of them beperangai buruk kan, yang penting nawaitu sorang sorang. Secret admirer saja,..cukup tah untuk jadi semangat hahaha. I dont think sampai kan serious. Takut pada commitment n risky jua. Nda tau lah dimasa akan datang...No Promises hehe. Yang penting, I have my family yang really supportive, memahami n mau menolong disaat wawa kesempitan baik dari segi masa dan kawangan. I really love U all...Asai n family, Ngangah Ina n family, Ngangah Imah n family, Ngangah Izul n Family, not forgeting Mamit n teman....Yo mamit!..Uda zaki n Amit padli n Usu...masing-masing wit teman. Semoga kitani semua dipeliharakan dan dilindungi Allah selalu,..Amin. Thanks for coming!!..We celebrate today tarus birthday Asai laki jua....Hepy birthday Bro!. Really love all my nieces n nephews....Abang Wazif, Kaka Zihah, wahidah,.Rizqa my Pooh, Damia....lawa rambut mia, wawa suka liat. Irfan today nda, ngangah zul karaja kali ia. Thanks nini, sibuk masak masak. Thanks to nini laki jua, the first person yang ucap happy birthday to wawa hehe. Pertengahan makan, wawa rindu abang Adib balum balik balik lagi. Ndapa baik saja ada Danish...Last last tekajut wawa liat ada kreta merah yang wawa familiar masuk diperkarangan rumah. Mungkin adib mau ambil baju seluarnya atau.....mau ambil Danish????...Nda lama, nampak Adib keluar dari kreta bawa bag laptop n gitarnya. Ahhh, alhamdulillah at last doa wawa dikabulkan...Adib balik dihari jadi wawa. Sempat jua TER lihat ia menoleh kanak kanak mandi dikolam. Danish pun masih bemain main siuk dengan abang wazif nya, nda ingau usulnya. Diorang dua ani bestfren bila bejumpa...hmmm....Yang wawa gali hati, Rizka marah liat ulah abang danish sama abang Wazif ..katanya kaka zihah bagus nda bising hahaha. Pooh..Pooh.... Hopefully, kitani akan lebih berbahagia di masa masa akan datang..., Amin!!.

0 Responses to "Hepy BuzzDay To Meee!!...."

Post a Comment

  • Learn~Live~Hope

    LEARN FROM YESTERDAY LIVE FOR TODAY HOPE FOR TOMORROW

    Whazzup!...


    ShoutMix chat widget

    sHoppiNG oNLine...


    Hits

    Nice to Know U!..

    My Dearest Frens!..

    Aku seorang Perawat....

    My Photo
    adibdanish
    BSB, Kulapis villa, Brunei
    Me, myself, my world n my 2 adorable kids!
    View my complete profile

    HePy BuSyDaY 2 mE!

    There was an error in this gadget

    Islamic Hijri Calendar

    Asma ul-Husna

    Islamic Quotation..

    There was an error in this gadget

    As-Salam

    As-Salam

    my harry porter

    my harry porter

    my twins...

    my twins...

    Search This Blog

    Loading...

    Pages

    Related Posts with Thumbnails

    Pete The Penguin Virtual Pet

    Feed my turtles..

    Do MaTHs

    Money saver

    Beat Stress! (Stress Relief Tips for the Day)

    know ur dreams...

    There was an error in this gadget

    Fitness Tip of the Day

    Calorie Calculator

    Info-Info Kesihatan

    There was an error in this gadget

    EnGlish IDioms

    English guidelines

    Arkanoid arcade classic

    There was an error in this gadget

    My Blog List