S.L.I.D.E.S.H.O.W

SeTeLaH KePaHiTaN PaSTi AkaN aDa KeMaNiSaN

mY GueStBooK

Anak bujang mami~

Si Manja mami..

There was an error in this gadget

Daily horoscope

Chinese daily horoscope

My Favourite Songs

Gurindam Jiwa...

Adorable...

Beauty TiPs

Weekend, macam kan santai saja padahal banyak kan wawa sasah n terikah baju di kulapis. Tadi bagas bawa Danish lepak sambil makan di wywy lambak ada access internet dsana. Pas tu otw balik kan kekulapis, singgah lagi ke library s'kurong, danish kan buat homework disana. Kan tanya jua siap kah sudah kad ahli wawa. Sampai sana jumpa ka kathy staff CDC...wah buat kraja clinic kah...Hmm rajin ka kathy. Rupanya mela call me several times kan bawa jalan jalan, tapi malas jua. Ntah masane malas nda mood kan jalan jalan wit frens, my good frens kan bawa jua last time, padahal kan show paper court yang ia tulung check kan....pun wawa malas. tapi kalau buka internet suka wawa, release tension. Kadang nda terasa jua bejam jam wawa dapan laptop ani. Rajin ke wywy s'kurong pasal last time kan masang broadband apa di kulapis...nda dapat access. Kan ke easiway s'kurong branch, nda tah jua ada access...boring tia jua. Adib pun sama suka melarat be facebook n begitar...biarkanlah maybe atu tah saja penghiburnya. Kadang bagi wawa sasak jua, kalau solat n study sanang jua hati wawa maliat. Wawa nda minat facebook, tapi sangat suka blogspot, jamu mata liat liat blogspot orang lain colorful n macam macam designnya....sungguh kreatif. Leka menaip, wawa cari dimana abang danish takut ia keluar....toleh danish asyik baca buku komik usulnya ...kumat kamit mulutnya tapi...oopps!..danish melimpang atas sofa library...Eeee!..danish ani baik jua nda kana tagur oleh librarian hehe. Masane wawa cuba try shopping online....siuk jua mencuci mata liat kadai kain, bakery etc. Lawa lawa sulaman n cupcake kiut miut....sampai dijadikan komersial...online shopping. Hahaha kalau baca buku Irfan Zikri pasal jutawan internet siuk jua......hmmm macam rasa kan cuba bisnes online....buang tension hehe. Kalau semua lah buat bisnes melalui online ane...alamat banyak tia tutup kadai n banyak penggangguran..adui!...dan lagi rumah pun jadi office. Bila bisnes sudah berkembang,...alahai macam durian runtuh n bernasib baik...sampai ada yang berhenti kerja, sanggup melapaskan jawatan tinggi semata mata kan fokus kapada bisnes yang jauh lebih menguntungkan. Alhamdulillah....

0 Responses to "Lepak wit Danish @ S'kurong Library."

Post a Comment

  • Learn~Live~Hope

    LEARN FROM YESTERDAY LIVE FOR TODAY HOPE FOR TOMORROW

    Whazzup!...


    ShoutMix chat widget

    sHoppiNG oNLine...


    Hits

    Nice to Know U!..

    My Dearest Frens!..

    Aku seorang Perawat....

    My Photo
    adibdanish
    BSB, Kulapis villa, Brunei
    Me, myself, my world n my 2 adorable kids!
    View my complete profile

    HePy BuSyDaY 2 mE!

    There was an error in this gadget

    Islamic Hijri Calendar

    Asma ul-Husna

    Islamic Quotation..

    There was an error in this gadget

    As-Salam

    As-Salam

    my harry porter

    my harry porter

    my twins...

    my twins...

    Search This Blog

    Loading...

    Pages

    Related Posts with Thumbnails

    Pete The Penguin Virtual Pet

    Feed my turtles..

    Do MaTHs

    Money saver

    Beat Stress! (Stress Relief Tips for the Day)

    know ur dreams...

    There was an error in this gadget

    Fitness Tip of the Day

    Calorie Calculator

    Info-Info Kesihatan

    There was an error in this gadget

    EnGlish IDioms

    English guidelines

    Arkanoid arcade classic

    There was an error in this gadget

    My Blog List