S.L.I.D.E.S.H.O.W

SeTeLaH KePaHiTaN PaSTi AkaN aDa KeMaNiSaN

mY GueStBooK

Anak bujang mami~

Si Manja mami..

There was an error in this gadget

Daily horoscope

Chinese daily horoscope

My Favourite Songs

Gurindam Jiwa...

Adorable...

Beauty TiPs

Salam aidilfitri tuk semua! mohon maaf zahir batin. Sudah siap semua persiapan??. Mami biasa biasa saja yang penting adib dan danish happy. yeah! esok hariraya. Bunga api, bunyi badil disana sini mengajutkan tapi memang memeriahkan suasana. Tadi dikulapis terasa banar syahdunya hariraya menggamit perasaan. Sibuk mami memasang cadar baru, memasang carpet baru dibilik tamu n yang siuknya maliat cucul sudah siap bepasang. Hehehe beraya tah tani taun ani sayang. Open house?....insyaallah. Baju kurung mami last last baru siap padahal simple saja maniknya. Next time, biar tia mami membuat manik sendiri eh..mami pernah sekali cuba jait manik tapi nda smart, jaraknya antara satu manik kemanik yang lain skajap satu cm skajap kan seinci hahahaha....nda orang mau mengupah menjahit manik. Asai bini baru teror membuat manik, lawa lawa lagi. Tapi katanya sangal belakang kan pasal batah duduk. Satu lagi kalau mata kabur, karang tecucuk jarum hahaha. Gerenti kadai jahit ahir tutup ni malam ani. Kadang musim hariraya ani, time makan lunch n dinner pun nda tantu, perut pun meragam sudahtah banyak minum be gas. tambah tia lagi makan biskut n kek yang memang semuanya manis manis. Ehehe...list list order kek/biskut banyak payah pulang memilih. Yang calinya ada list yang boleh tani membayar masa time bonus hahaha, tapi kasian jua tu lambat balik modelnya. Tapi biskut biskut my mum still the best!!...Mami tais liur mencari biskut tat nenas- siasia pun....yang paling mami ingaukan, adib kan exam psr lapas raya. mudahan adib pas...amin. Auw ah, taun ani first time mami beraya masa sudah kraja ofis hours. Mun dulu masa beshift, mami slalu tekana post nite (first day hariraya bagas kraja malam) palagi ngantuk lah...tapi mami masih bersyukur dengan pemberian tuhan kerana allah lah yang lebih mengetahui mana yang terbaik untuk hambanya. Sekali lagi, jangan sekali kali berputus asa dari rahmat ilahi. Eid mubarak!.....minal aidil wal faizin.

0 Responses to "selamat datang bulan kemenangan. Salam aidilfitri serta maaf zahir batin."

Post a Comment

  • Learn~Live~Hope

    LEARN FROM YESTERDAY LIVE FOR TODAY HOPE FOR TOMORROW

    Whazzup!...


    ShoutMix chat widget

    sHoppiNG oNLine...


    Hits

    Nice to Know U!..

    My Dearest Frens!..

    Aku seorang Perawat....

    My Photo
    adibdanish
    BSB, Kulapis villa, Brunei
    Me, myself, my world n my 2 adorable kids!
    View my complete profile

    HePy BuSyDaY 2 mE!

    There was an error in this gadget

    Islamic Hijri Calendar

    Asma ul-Husna

    Islamic Quotation..

    There was an error in this gadget

    As-Salam

    As-Salam

    my harry porter

    my harry porter

    my twins...

    my twins...

    Search This Blog

    Loading...

    Pages

    Related Posts with Thumbnails

    Pete The Penguin Virtual Pet

    Feed my turtles..

    Do MaTHs

    Money saver

    Beat Stress! (Stress Relief Tips for the Day)

    know ur dreams...

    There was an error in this gadget

    Fitness Tip of the Day

    Calorie Calculator

    Info-Info Kesihatan

    There was an error in this gadget

    EnGlish IDioms

    English guidelines

    Arkanoid arcade classic

    There was an error in this gadget

    My Blog List