S.L.I.D.E.S.H.O.W

SeTeLaH KePaHiTaN PaSTi AkaN aDa KeMaNiSaN

mY GueStBooK

Anak bujang mami~

Si Manja mami..

My Favourite Songs

Gurindam Jiwa...

Adorable...

Beauty TiPs

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nasib hidup dan pilihan
Lain untuk setiap insan
Melayarkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci dan abadi

Alhamdulillah, today is the beginning of a new year 2010!. I 've been trying to remember my 2009 new year resolution but my memory cells for 2009 stock in my brain seems to froze, I guess...hehe. Yap! selamat tahun baru to all my beloved family n frens. Eeh, macam sekajap saja masa berlalu cepatnya...2009......hmm, banyak perkara happen in my life (sadness n happiness). Walau sad, tapi wawa bersyukur tiada lagi 'digantung tak bertali'. Just imagine for 4 years i'm waiting n waiting, but things never change...still the same!. Hancur luluh perasaan ini hanya tuhan saja yang tahu. Its true, what past is past....hati ini sudah redha dan syukur pada tuhan tiada lagi dibayangi kenangan silam, namun kenangan manis masih terpahat dihati ini. Sudah fitrah manusia, inginkan keindahan, kemanisan dan ketulusan. Bukannya kebencian, cercaan dan penghinaan. aahh, bila keluhan dilepaskan bagai terlerai segala bebanan. Many thanks to my beloved mum yang mengerti diri ini. Mum, you're the only one who can read my mind..hehe. Not forgetting my sis (ngangah Imah), banyak tolong bawa Danish jalan jalan n belanja Danish esp patang masa wawa kraja. Sorry, kadang Danish majal kan ikut ngangah sama Rizqa. Asai jua, many thanx asai...tolong ambilkan Adib balik ugama 5pm kalau wawa ahir siap due to banyak patients. Babu, you're the best mum!...terima kasih bawa Adib n Danish kesana kemari n kadang antar n ambil diorang balik skulah masa wawa nda dapat. Apa ah azam wawa tahun baru ani? Yang pastinya wawa nda mau mengulagi kesilapan yang lalu, Insyaalah. Hmm..last year sayang rambut panjang wawa gunting sampai pendek esp bila datang stress. Skajap rebonding, skajap perm..membazir duit, but for sure i wont go for highlight cos rosak rambut n takut nda masuk air sembahyang walaupun guna brand halal. Alhamdulillah sampai sekarang wawa masih pertahankan mesti pakai tudong bila keluar rumah, even menjamur baju pun pakai tudung ikat hahaha. Pasal berat badan, diet..malas kan cakap (skajap turun, skajap naik ikut appetite). But wawa suka soup banding makanan yang beminyak n eat more fish n less meat. Exercise??...haha ikut mood n time. Exercise stuff dikulapis jarang pakai, jadi perhiasan saja. Kadang terasa banyak wasting money last year, apa saja kemahuan mau jua dituruti. So this year wawa berazam mau 'beli barang ikut keperluan, bukannya ikut kemahuan'. boleh kan??.....Insyaallah.

Anyway, Happy New Year 2010 everyone. Goodbye to 2009 N may 2010 brings more luck n filled with joy.....amin.

0 Responses to "Selamat datang...... 2010. HEAL the past, LIVE the present n DREAM the future!"

Post a Comment